Středověká restaurace Praha – U Krále Brabantského

Tato středověká restaurace Praha – U krále Brabantského ve vás zanechá silný středověký zážitek. Svým hostům totiž nabízí možnost zažít středověký program.

Cena:

  • All-inclusive se středověkou show
  • All-inclusive pouze s večeří a show
  • Novoroční speciál

Popis

Středověká restaurace Praha – U Krále Brabantského

Krčma U krále Brabantského se středověkým programem

Cestujte zpátky v čase! Tato středověká restaurace Praha – U krále Brabantského ve vás zanechá silný středověký zážitek. Svým hostům totiž nabízí možnost zažít středověký program.  Pyšnit se může svojí skvělou lokací – nachází se totiž přímo pod pražským hradem.

Krčma Brabant a její Středověký program

V krčmě U krále Brabantského můžete zažít jedinečný středověký program! Donutí vás připadat si, jakoby jste opravdu cestovali do minulosti! Servírované porce jsou totiž připravené na otevřeném ohni a hosté je jedí holýma rukama. Pokud ještě nevíte co dělat v Praze, tak jste právě našli skvělý program a restauraci!

Zapomenout na 21. století vám pomůže hrající středověká kapela, opravdoví šermíři nebo žebráci. Těšit se dále můžete na středověké tanečníky tančící na stolech, fakíra s jeho hadem nebo ohnivou show. Středověkého programu se můžete zúčastnit každé úterý, středu, pátek a sobotu od 19:00 hodin.

Středověká jídla a Menu:

Hosté si zde mohou vychutnat tu pravou českou kuchyni.

Ze středověkého žrádelníku máte na výběr i malý předkrm. Pokud neumíráte hlady, postačí vám i jako hlavní chod. Předkrmy zahrnují např. typické české jídlo – sýry smažené na mnoho různých způsobů. Nechybí ani pravá česká klobáska, polévka nebo hovězí tatarák či zeleninový salát.

Z hlavního menu je k objednávce především maso z grilu (kuřecí, vepřové, pstruh, jehněčí). Ke středověké žranici si můžete vybrat např. steak z pravé svíčkové, marinovanou vepřovou krkovici nebo talíř loupeživého rytíře. Talíř je vhodný pro skupinu lidí. Porce totiž sestává z několika druhů masa. K porcím jsou servírovány zeleninové přílohy i brambory. Nezapomněli jsme ale ani na nemasožravce. Pro vegetariány tu máme zeleninový talíř.

Menu sestávající z české kuchyně zahrnuje dobroty jako kachní stehýnko s knedlíkem a zelím. Nechybí ani typický hovězí guláš nebo vepřové koleno pečené na domácím pivu.

Dezerty jsou taktéž typické pro Českou republiku. Život si můžete osladit medovníkem, jablečným štrůdlem a i domácí čokoládovou zmrzlinou.

Cena:

  • All-inclusive se středověkou show

Adresa: Restaurace se nachází na adrese Thunovská 198/15, 118 00, PRAHA 1 – Malá Strana – Krčma Brabant :: Krčma Brabant (krcmabrabant.cz)

Navštivte další pražské námi doporučené pražské restaurace s vynikajícím jídlem. Podívejte se na náš seznam super aktivit, které váš výlet v Praze udělají zábavnější!

(Zdroj fotografií: Restaurace U Krále Brabantského)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × 3 =